07.05.2015 21:52

První menší zranění Darsinka

Zdravím všechny,

včera odpoledne se stalo pro našeho miláčka něco nepříjemného. Když jsem přišel z procházky, z ničeho nic se začal třít hlavou o trávu, oklepávat se a zrychleně dýchat.

Najednou i začal otok v obličejí a tak sem neváhal a zavolal na taťku: "Tati jedem na veterinu"! Ihned jsme vyrazily do nonstop veteriny do Mladé Boleslavi.

Rychle jsme šli do čekárny a za chvíli už byl Darsik prohlížen doktorem. Teplota byla na hraně a naštěstí na plicích ani v ouškách nic nenašel. Naši teorii po chvilce potvrdil i doktor: "Ano je to štípnutí od včely". Zvěrolékař dal Darsikovi injekci a poté ještě jednou ho prohledal a ujistil nás, že bude v pořádku. S velkým poděkováním jsme tak klidněji odjeli domů. Opravdu bych chtěl vyzdvihnout přístup zvěrolékaře a i sestřičkám.  Doma jsem Darsikovi otok chladil zmraženou zeleninou. Za nedlouho si už chtěl hrát a nosil taťkovi hračky. To už jsem věděl, že se vrací do své pohodové nálady a bude vše v pořádku.

První nepříjemná zkušenost byla za ním. Na závěr bych chtěl říci, že když nevíte co a pejsek se chová "divně", kontaktujte veterináře. Vždy je lepší se minimálně ujistit, že je vše v pořádku a  můžete také přejít dalším nepříjemnostem  čtyrnohého miláčka.

Děkuji Vám za přečtení článku a můžete se těšit na další novinky o prodluženém víkendu a i prvními články na blogu.

Níže jsou zobrazeny snímky, oteklého obličeje (především si všimněte oteklých očích).

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Reilu-howawart